دونجه
چهارشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۶، ۰۶:۰۰ ب.ظ
به نام آفریدگار زیبای ها
غذاها و دستورالعمل پخت غذاهای مخصوص هر منطقه میتواند تاثیر خیلی خوبی بر توریستها و گردشگرها از دیگر مناطق بگذارد. هنگامی که از یک غذا خوشمان می آید می توانیم به راحتی آن را توصیف کنیم تا هیچ وقت غذا های سنتی از یادها نرود.
دونجه یکی از غذاهای خوشمزه ای است که معمولا به عنوان صبحانه استفاده می شد و هنوز هم در خانواده های هنجنی تهیه می شود، برای تهیه دونجه گندم ونخود ولوبیا چیتی یا لوبیا قرمز و باقالی را درظرف( دیزی )می ریختند و در تنور ویا اجاق می گذاشتند تابا حرارت کم شب تا صبح کاملا بپزد و در انتها پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه را به ان اضافه می کردند.
یاد ان روزها خوش.
"مهدی مقیمی هنجنی"
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.