روستای تاریخی هنجن

دوست داران و حامیان هنجن

روستای تاریخی هنجن

دوست داران و حامیان هنجن

برای عضویت در کانال تلگرام دوست داران هنجن کلیک کنید

روستای تاریخی هنجن
طبقه بندی موضوعی
محبوب ترین مطالب
نویسندگان

حلیم

چهارشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۶، ۰۶:۳۲ ب.ظ

به نام آفریدگار خاطره ها

هرچه بگویم یاد ان روزاها بخیر ، هرچه بگویم حیف از ان روز ها،هرچه بگویم ای کاش ، حسرت خوردن بی فایده است ، این یه واقعیت تلخ است که  غذا های محلی روستایمان دارند  به خاطرات می پیوندند. احساس می کنیم این وظیفه نسل جوان است که با همکاری و استفاده از تجربه گذشتگان فرهنگ غذای روستایمان را برای ایندگان حفظ کنند.

اینبار می خواهیم یادی از حلیم هنجن کنیم که هنوز هم در خانه هنجنی ها از جایگاه خوبی برخوردار هست 

اغلب برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میکنند. 

 معمولا برای پخت این غذا  قلم و گوشت را همراه با  آب داخل قابلمه قرارمی د هند . پیاز را پوست کنده و به 4 قسمت تقسیم می کنند و داخل قابلمه می ریزند  زرد چوبه را هم اضافه می کنند . شعله اجاق را روی درجه ملایم قرار می دهند. گندم و نخود و لوبیا از قبل خیس شده را  با آب در قابلمه دیگری میریزند و نمک وفلفل وزردچوبه را اضافه میکنند و روی اجاق  می گذارند تا باشعله ملایم بپزد و وقتی نیمه پز شد زردک (هویج ایرانی) پوست  گرفته و خرد شده را به آن اضافه میکنند و پس از پخته شدن گوشت  را رشته رشته میکنند و اضافه میکنند و میگدارند تا  جا بیفتد.


"مهدی مقیمی هنجنی"

  • موافقین ۲ مخالفین ۰
  • ۹۶/۰۱/۱۶
  • ۱۲۳ نمایش
  • امّید ر.ه

حلیم

غذای محلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی