روستای تاریخی هنجن

دوست داران و حامیان هنجن

روستای تاریخی هنجن

دوست داران و حامیان هنجن

برای عضویت در کانال تلگرام دوست داران هنجن کلیک کنید

روستای تاریخی هنجن
طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

دونجه

چهارشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۶، ۰۶:۰۰ ب.ظ

به نام آفریدگار زیبای ها 


غذاها و دستورالعمل پخت غذاهای مخصوص هر منطقه میتواند تاثیر خیلی خوبی بر توریستها و گردشگرها از دیگر مناطق بگذارد. هنگامی که از یک غذا خوشمان می آید می توانیم به راحتی آن را توصیف کنیم تا هیچ وقت  غذا های سنتی از یادها نرود.

دونجه یکی از غذاهای خوشمزه ای است که معمولا به عنوان صبحانه استفاده می شد و هنوز هم در خانواده های هنجنی تهیه می شود، برای تهیه دونجه گندم ونخود ولوبیا چیتی یا لوبیا قرمز و باقالی را درظرف( دیزی )می ریختند و در تنور ویا اجاق می گذاشتند تابا حرارت کم شب تا صبح کاملا بپزد و در انتها پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه را به ان اضافه می کردند.


یاد ان روزها خوش.


"مهدی مقیمی هنجنی"

  • موافقین ۲ مخالفین ۰
  • ۹۶/۰۱/۱۶
  • ۱۰۱ نمایش
  • امّید ر.ه

دونجه

غذای محلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی